PlayerUnkown's BattleGrounds game.

2017 yılının en iyi oyunları!

Günümüzde teknolojinin çabuk ilerlemesiyle beraber video oyunlar da günümüz teknolojisine ayak uyduruyor. Grafik uzmanları, gerçek hayata benzetilen senaryolar oluşturarak oyun kullanıcılarını tatmin etmek için çalışıyorlar. 2017 yılının en iyi oyunları kategorimizde ses, grafik, senaryo gibi konuları ele alıp sizler için en iyi oyunları inceledik.

1-) Resident Evil 7: BioHazard

Resident Evil 7 BioHazard oyunu.
Resident Evil 7 BioHazard oyun tanıtım görseli.

Tek kişilik Resident Evil 7: BioHazard” oyunu oynarken hayatta kalmaktan başka bir çareniz yok. Çünkü oyun kullanıcınn hayatta kalma çabası üzerine kurgulanmış.

Oyunu oynayabileceğiniz platformlar: Xbox one, PC, PlayStation 4

2-) Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn
Horizon Zero Dawn oyunu görseli.

Horizon Zero Dawn oyununu diğer oyunlardan üstün yapan nokta, duygunun çok doğru ve yoğun bir şekilde kullanılmış olmasıdır. Karakterlerin tasarımı ve oyunun üstün grafikleri ile kullanıcıyı meraka sürükleyen, kullanıcısını kendisine çeken oyun; bu yıl en çok oynanan oyunlar arasında.

Oyunu oynayabileceğiniz platform: PlayStation 4

3-) TEKKEN 7

Tekken 7 oyunu.
TEKKEN 7 oyun tanıtım görseli.

Japonya oyun salonlarında yıllarca oynandıktan sonra, bu sene oyun piyasasında satışa sunulan Tekken 7, şimdiye kadar “Tekken” oyununun en beğenilen oyununu sunmakta. Oyun şiddet üzerine kurulu olduğundan küçük yaşlardaki çocuklara oynatılmaması gerekmekte.

Oyunu oynayabileceğiniz platformlar: Xbox One, PC, PlayStation 4

4-) Persona 5

Persona 5 görseli.
Persona 5 oyunu.

Oyun şirketinin önceki serilerindeki gibi, “Persona 5” oyunun öyküsü bir Japon genç üzerine kurgulanmış. Oyunu oynarken lisede olan Japon genç ile yeni arkadaşlıklar edinerek farlı farklı görevler tamamlamanız gerekmekte. Firmanın diğer serisi ”Final Fantasy” oyununu beğendiyseniz veya öykü üzerine kurgulanmış oyunları seviyorsanız 2017 yılının en iyi oyunları içerisindeki bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Oyunu oynayabileceğiniz platformlar: PlayStation 4, PlayStation 3

5-) Prey

Prey oyunu.
Prey oyunu görseli.

2017 yılının en iyi oyunları kategorimizden diğer bir oyun ise Prey. Oyun 2017 yılının en çok merak edilen oyunlardan bir tanesi. Korku ses ve grafikleriyle öne çıkan oyunda, sizin düşmanınızı öldürmeniz kesinlikle yetmiyor. Aynı zamanda düşmanınızın sırlarını çözüp onu alt etmeniz gerekmekte. 2017 yılı için merakla beklenen oyunlar arasında en baş sıralarda tutuluyordu.

Oyunu oynayabileceğiniz platformlar: Xbox One, PC, PlayStation 4

6-) PlayerUnknown’s Battlegrounds

PlayerUnkown’s BattleGrounds oyunu görseli.

2017 yılının en iyi oyunları kategorimizde ki bu son oyun en iyi kalitel grafik oyunlarından bir tanesi “PlayerUnknown’s Battlegrounds” oyunu kullanıcılara bu yıl sonlarda sunulacak. Oyundaki asıl amaç hayatta kalma üzerine kurulu fakat oyun bir ada içerisinde yüz kişi arasında geçmekte.

Oyunu oynayabileceğiniz platformlar: Xbox ile PC (yıl sonlarına doğru)

 

İnternetsiz Oynanabilen En İyi 5 Android Oyunları İnceledik

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir